Digital Marknadsföring

Vi tillsammans med er – skapar vi innehåll och idéer för sociala medier och digitala kanaler.

Det du gör är fantastiskt och vi vill vara med på den resan tillsammans med dig.

Hemsida

Är du inte kung på hemsidor? Det är lugnt, det är därför vi finns.

Det som driver oss är att vara del i framgång, just precis – när Ni lyckas!

Logotyp

En Logotyp kan antingen vara helt grafisk, en komposition av ett namn eller en kombination av dessa två.

Konsultuthyrning

Att hitta personal och rätt personal är tidskrävande och krävs både tålamod och kunskap. Vi hjälper er att hitta rätt personer för rätt positioner utan en massa krångel.

Digital Marknadsföring

Rätt strategi ger rätt resultat!

Ni är bäst på de ni gör och vi är bäst på de vi gör, lägger man ihop de tillsammans så kommer vi bli världsbäst!

Att bygga och skapa långsiktiga kundrelationer IRL är lätt men att göra de inom den digitala världen är något svårare. Det är där vi kommer in, som er Digitala kommunikatör.

Vad är digital marknadsföring?

Precis som det antyder, marknadsföring som sker digitalt.

Om vi ska vara mera exakt så är det marknadsföring via olika digitala plattformar och digitala kanaler – som t.ex. smartphones, datorer, surfplattor.

Nå ut till rätt målgrupp

Digital marknadsföring handlar inte om att få så många personer som möjligt att hitta ens kanaler. Visst låter det galet?

För visst är du en utav dom som strävar efter att få så många Likes (tummen upp loggan) som möjligt. Det handlar om att det är rätt person som ska hitta dit.

Vi hjälper er från start

Med vår erfarenhet och tekniska expertis finns det egentligen inga begränsningar när det kommer till IT. Vårt engagemang grundar sig i vad vi är grymma på – Digital Kommunikation.

Hemsida

Är du inte kung på hemsidor? Det är lugnt, det är därför vi finns.

Duis metus felis, congue vitae arcu congue, lobortis cursus tellus. Aliquam erat volutpat.

Donec sagittis, dui vitae volutpat luctus, ligula lorem accumsan lorem, eu facilisis lacus eros faucibus ante. Fusce id vehicula metus, nec blandit sapien. Fusce quis orci vulputate, convallis sem nec, laoreet risus. Duis rhoncus interdum sapien id convallis.

Etiam venenatis lectus at bibendum facilisis. Vivamus et massa nec lacus commodo tempor nec id enim. Vivamus congue pulvinar neque quis tempus. Suspendisse ac dolor consequat, sollicitudin dui at, mattis felis.

Wordpress

Ut placerat urnid metus eu ligula consequat, quis imperdiet nisl lacinia. Phasellus efficitur nec neque quis viverra. Proin aliquet pulvinar!

Modern design

Quis imperdiet nisl lacinia. Phasellus efficitur nec neque quis viverra. Proin aliquet pulvinar maximus. Donec quis dolor leo.

Mobilanpassat

Dapibus magna et, porttitor mi. Nulla accumsan eros non velit molestie, id elementum tellus finibus. Duis sagittis condimentum nunc ut viverra.

Alltid vid er sida

Ut placerat urna – sit lorem ipsum amet mi maximus elementum. Nulla eleifend metus!

Logotyp

Har ni brist på fantasi? Har ni idé torka? Eller blir idéerna knasigare och knasigare?

Det är lugnt. Andas.

Det är därför ni har kommit till oss. Låt oss go bananas tillsammans när vi ska skapa eran Logotyp.

 • Vad är det som kännetecknar ett bra varumärke?
 • Vad är det som kan få er att sticka ut?
 • Vilka färger ska jag välja?
 • Vilka former ska jag välja?

Det är när kunderna omedelbart får en visuell igenkänning.

En Logotyp kan antingen vara helt grafisk, en komposition av ett namn eller en kombination av dessa två.  Vi är med en från början och har ni ingen ide så kommer vi komma på en tillsammans, en logotyp som kommer känneteckna er och vem vet hur långt det kan gå med rätt logotyp.

Format för alla behov

När vi levererar er logotyp är det viktigt att ni får den i rätt format. Vi levererar alltid i rätt format och skulle ni önska några fler eller andra format framöver är vi alltid tillgängliga för våra kunder.

Modern design

En logotyp är det som kännetecknar ert företag, det är även här man kan få sitt första intryck och att ha en logotyp med modern design som passar just er och ert företag eller organisation.

Fasta priser

ANCI media jobbar endast med fasta priser. Priset kommer vi att sätta efter vårt första möte där vi går igenom idéer och önskemål när det gäller färg och design.

Nöjd kund

För oss är det alltid viktigast att ni som kunder är dom som blir nöjda och att det blir bättre än ni tänkt er. Vi slutar inte med att designa logotyper tills vi hittar något som ni är nöjda med och som kan representera ert företag.

Konsult

Vi på ANCI media arbetar med konsultuthyrning vid/inom distansarbete och internationellt.

Vi har en databas med över 10.000 konsulter som är intresserade av att komma i kontakt med sin framtida uppdragsgivare och har konsulter inom yrkeskategorierna:

 • IT
 • Sälj
 • Mötesbokning
 • Digital Marknadsföring
 • Säljcoach
 • Tolkar/Översättning
 • Content writer
 • Psykolog
 • Administration
 • Ekonomi
 • Kundservice
 • Rekryterare
 • Jurist
 • Revisor

Kostnadsbesparingar

På vilket sätt lönar det sig kostnadsmässigt för erat företag att hyra in kompetensen istället för att anställa själva?Projekt är oftast tidsbegränsade.

Till skillnad från vanliga anställda behöver ni inte behålla konsulten på lönelistan när projektet de arbetat på är slutfört. Ni som företag kommer därför spara in på att inte betala för lön, förmåner och arbetsgivaravgifter.

Att anställa en konsult innebär därför lägre fasta kostnader varje månad. Dessutom behöver ni inte heller betala någon sjuklön för en konsult, då ni endast betalar för de timmar som den faktiskt jobbar.

Tid är pengar

Vi på ANCI media ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Ni slipper lägga tid och resurser på allt förarbete och att hitta rätt kandidater till positionen, ni träffar endast lämpliga kandidater.

Kärnverksamheten drabbas inte, företaget sparar tid och resurser på eventuella rekryteringsprocesser och utförande.

Snabba tillsättningar & Rätt personal vid rätt tid

Behovet av personal kan komma plötsligt och en tillsättning behöver göras omgående. Processer via oss kan bespara tid genom att sökprocessen av kandidater kortas ner eftersom vi redan kan vara i kontakt med lämpliga kandidater.

Behöver ni en specifik kompetens men endast under en begränsad tid? Då är det perfekt att hyra in en konsult för ett kortare projekt, under t.ex. frånvaroperioder av ordinarie personal eller under perioder med toppar i arbetsbelastning.

När ni anställer konsulter får ni rätt person på rätt plats under rätt tid. Ni behöver inte oroa er för lågkonjunkturer eller sämre tider. Ni hyr in personal för den tiden ni har behov av och betalar endast för de timmar konsulten arbetar hos dig.

KUNDER

Känner ni er redo?

Låt oss prata och påbörja kanske årets viktigaste samarbete.

Ni når oss på flera olika sätt!

Ni väljer det som är lättast för er. Chatt, mail eller ett telefonsamtal.