Om oss

Rätt strategi ger rätt resultat

Alla behöver olika strategier och vi finns här för att ta fram rätt strategi just för er.

ANCI media har som målsättning att bli en av branschens ledande rekrytering och headhuntingföretag. Vi vill jobba parallellt med traditionell rekrytering och aktivt söka efter personer som inte självmant skulle söka ett utannonserat arbete.

Vid rekrytering av framförallt kvalificerade tjänster händer det ibland att ingen av de sökande har rätt profil eller bakgrund. En riktigt komplex tjänst kan innebära att bara ett fåtal personer i hela landet är kvalificerade för den.

I ett sådant läge kan ett headhuntingföretag göra hela skillnaden.Tack vare ett stort nätverk som utgångspunkt rör sig en headhunter, med stor diskretion, utanför radarn. Scoutar marknaden för att hitta personer som redan idag har en liknande tjänst, hos ett annat företag.

VI PÅ ANCI MEDIA
[dt_team_masonry post_type=”posts” order=”asc” orderby=”ID” loading_effect=”fade_in” post_content_paddings=”25px 25px 25px 25px” resized_image_dimensions=”10×10″ img_border_radius=”0px” bwb_columns=”desktop:5|h_tablet:3|v_tablet:2|phone:1″ gap_between_posts=”10″ post_title_font_size=”21px” post_title_bottom_margin=”0px” soc_icon_size=”18px” soc_icon_border_width=”0px” soc_icon_color=”#ffffff” posts_offset=”0″ posts=”506, 502, 503, 498, 15437″ css_dt_team_masonry=”.vc_custom_1638384427469{margin-top: 35px !important;}”]

Ett rekrytering och headhuntingföretag i tiden

Vad kan ANCI media erbjuda?

Hos ANCI media finns rekryterare och headhunters som har lång erfarenhet av framgångsrik rekrytering för komplexa tjänster.Alla rekryterare och headhunters jobbar helt platsoberoende. Vi har lång erfarenhet av framgångsrik rekrytering för kvalificerade tjänster.

Nätverkande personer som på ett diskret sätt ser till att finnas i de sammanhang där lämpliga kandidater cirkulerar.Välkommen till ANCI media – Ett rekrytering och headhuntingföretag i tiden 

Är ni i behov av kompetent personal?